Zeven op de tien studenten raakt de examens … 

Zeven op de tien studenten raakt de examens niet door zonder smartphone of sociale media. Maar punten kost hen dat niet, zegt Teleblok. Integendeel. Chatten (met mate) maakt blokken minder eenzaam en vergemakkelijkt overleg over de leerstof. Jonas Mayeur

U hoeft niet in een kramp te schieten als uw zoon of dochter tijdens de blokperiode beste maatjes is met zijn smartphone. Om te beginnen zijn ze met veel, de studenten die rustig voort blijven chatten en sms’en als de examens naderen. Driekwart houdt dagelijks digitaal contact met leeftijdsgenoten, zo blijkt uit een rondvraag van Teleblok. Zeven op de tien zegt sociale media zelfs nodig te hebben om de zware periode door te komen

….

Verschenen in Het Nieuwsblad, 5 januari 2018

Comments are closed.

Post Navigation